G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.133.141,20

Kedisi İçin Uçuşta Kriz: Dilan Dörter Gözaltında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk müziğinin sevilen isimlerinden İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Dörter, geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini gerçekleştiren bir uçakta dikkat çekici bir olay yaşadı. Dörter, uçakta kedisini pusetinden çıkararak kucağına aldı. Bunun üzerine kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı.

Olay sonrası kabin memuru, Dilan Çıtak Dörter hakkında şikayette bulunarak durumu polis merkezine taşıdı. Dörter, burada ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

THY tarafından kara listeye alınan Dilan Çıtak Dörter, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Benim kedime bunu yapamazsın, başka hiçbir hayvana da bunu yapamazsın. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı. Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?” şeklinde sert ifadelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Çıtak Dörter aleyhine yapılan şikayet üzerine bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘basit yaralama’ suçları çerçevesinde yürütüldüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kedisi İçin Uçuşta Kriz: Dilan Dörter Gözaltında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!