G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

İstanbul’da Cenaze Törenleri: İki Kadın Cinayeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Fatih ilçesinde, surlardan atlayarak intihar eden bir gencin, daha önce iki farklı ilçede iki kadını öldürdüğü belirtiliyor. Öldürülen kadınların cenazeleri ise toprağa verildi.

Özellikle Eyüpsultan ve Fatih bölgelerinde cinayet işleyen 19 yaşındaki Semih Çelik, Edirnekapı’da hayatına son vermeden önce Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katletmişti. Bugün her iki kadın için ayrı camilerde cenaze töreni düzenlendi.

İkbal Uzuner’in cenaze namazı, Fatih Camisi’nde öğle vakti gerçekleştirildi. Törene, Uzuner’in aile üyeleri, arkadaşları ve İstanbul Valisi Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da katıldı.

YAKINLARI SINIR KRİZİ GEÇİRDİ

Namaz öncesi cami avlusunda Uzuner’in bazı yakınları şok geçirerek fenalık geçirdi. İkbal Uzuner, cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı’na defnedildi.

Diğer yandan, boğazı kesilerek öldürülen Ayşenur Halil için Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi’nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Burada Halil’in ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de katıldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Ayşenur Halil’in cenaze namazı sonrasında, Karlıtepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Her iki cenaze töreninde de polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi.

Öte yandan, Semih Çelik’in cenaze namazının güvenlik nedeniyle iptal edildiği bildirildi. Çelik, iki kadını öldürdükten sonra Fatih’teki surlardan atlayarak intihar etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Cenaze Törenleri: İki Kadın Cinayeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!