G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

Müjde Uzman: Tükenmişlikten Yeni Diziye Geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müjde Uzman, ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde canlandırdığı ‘Alev’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak son zamanlarda Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım, hayranlarını derinden etkiledi. Uzman, “Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve yaşadığım sıkıntılarla alakalı, en büyük sebep ise mesleğim! Hayatımın oldukça kolay, ışıltılı ve lüks içinde olduğunu düşünenler var. Sahi, kimin hayatı bu kadar çok konuşuluyor? Ben başka konular hakkında konuşamayacak mıyım? Aynı zamanda sağlık sorunlarıma bile inanmıyorlar. 30 yıllık arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı ve özgürlüğümü geri versin! Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan ya da ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten ve insanlıksızlıktan dolayı hastayım, yastayım. Hiç kimse bunu görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!” sözleriyle yaşadığı zorlukları paylaştı.

Bu açıklamasının ardından uzun süre gündemde kalmayı başaran Uzman, bir süre daha sonra diziyi bırakma kararı aldı.

"YENİ PROJE İÇİN ANLAŞTI"

Konuya dair açıklama yapan yapımcı Farut Turgut, yaşananları şu şekilde dile getirdi: “Çok ciddi bir problem yaşadık. Bir video çektiğinde, ‘tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum’ dedi. Ancak sonradan gerçekte durumun öyle olmadığını anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşma sağladı.”

"BEN GAYEYİM"

Öte yandan Uzman’ın, kısa süre içinde Now TV’de başlayacak olan ‘Aşk Evlilik Boşanma’ adlı dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı. Yeni projesi için imajında değişiklik yapan Müjde Uzman, bu yeni halini Instagram hesabında "Selam ben Gaye" notuyla paylaşarak takipçileriyle buluşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Müjde Uzman: Tükenmişlikten Yeni Diziye Geçti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!