G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.128.174,50

Erdoğan’dan Kritik Atama ve Görevden Almalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yeni atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan kararlara göre, Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık görevden alındı.

Yeni atamalar ise şu şekilde gerçekleşti: Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Hüseyin Uysal ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak atandı. Ayrıca, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde boş kalan Vakıflar Meclisi üyeliklerine Adnan Er ve Mevlüt Çam atandı.

Bunun yanı sıra, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de bir atama gerçekleştirildi. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Behçet Bakır atandı.

DIŞİŞLERİ’NDE YAPILAN ATAMALAR

Dışişleri Bakanlığı’ndaki atamalara ilişkin kararlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu karar kapsamında, Türkiye’nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilciliği’ne Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü Zeynep Kızıltan, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Daimi Temsilciliği’ne Uluslararası Ekonomik İşler Genel Müdürü Esen Altuğ, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’ne Destek Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Neziroğlu ve Türkiye’nin Beyrut Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Murat Lütem atandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Kritik Atama ve Görevden Almalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!