G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,09
GR. ALTIN2.920,25
BTC2.140.817,40

Kaan bebeğin hayata tutunma mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’nde yaşayan Şenol Danaş ve Aygün Danaş çiftinin üç ay önce dünyaya gelen bebekleri Kaan Ali Danaş, doğumundan 2 hafta sonra SMA Tip 1 kas erimesi hastalığı teşhisi aldı. Kaan bebeğin tedavi süreci için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde her ay iki iğne yapıldı.

Ancak hastalığın kesin tedavisi için Dubai’deki Med Care kliniğinde bir ay sürecek bir tedavi sürecine ihtiyaç duyuldu ve bu tedavi için 1 milyon 800 bin dolar gerektiği belirtildi. Danaş ailesi, Kaan bebeğin yaşaması için kampanya başlatarak yardım çağrısında bulundu.

Annesi Aygün Danaş, “Oğluma doğumdan iki hafta sonra SMA 1 Tip hastalık teşhisi konuldu. Şu anda sadece hastalığın ilerlemesini geciktirmek için ayda iki iğne yapılabiliyor. Bebeğimin yaşaması için Dubai’de tedavi görmesi şart. Aksi takdirde bebeğim buradaki tedavi ile sadece 3 yaşına kadar yaşayabiliyor. Bize ulaşabilen herkesten yardım bekliyoruz” dedi.

Baba Şenol Danaş ise “Oğlumun hayata tutunabilmesi için sadece 4 ayımız var. Bu süreçte Dubai’deki kliniğin istediği 1 milyon 800 bin doları temin etmek için resmi kampanya başlattık. Bodrum’daki STK’larla temas halindeyiz, kermes, konser, sergi çeşitli etkinliklere toplayarak oğlumun yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu süreç Bodrumluların, Muğlalıların ve vatandaşlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Sesimizi duyurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaan bebeğin hayata tutunma mücadelesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!