G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Mehmet Şimşek: Seçim Sonrası Ekonomi Politikalarında Değişiklik Olmayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ardından hükümetin ekonomi politikalarında değişikliğe gideceğine dair çıkan spekülasyonlara açıklık getirdi.

Şimşek, uygulanan politikaların seçimden sonra da aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Bakan Şimşek, Garanti Bankası’nın tahvil ihracıyla ilgili olarak yapılan bir paylaşımı alıntılayarak Türkiye’ye maliyet akışının artacağı yönündeki iddialara karşı çıkarak, politikalarının devam edeceğini vurguladı.

Uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışının programdaki hedeflere yaklaşıldıkça artacağını ifade eden Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi konusunda uyardı. Bu açıklamalar, seçim sonrası dönemde de hükümetin ekonomi politikalarının aynı doğrultuda devam edeceğini gösteriyor.

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla, spekülasyonlara karşı vatandaşları uyardı ve mevcut politikaların sürdürüleceği konusunda güvence verdi. Seçim sonrasında ekonomi politikalarında değişikliğe gidileceği yönündeki söylentilere karşı net bir duruş sergileyen Bakan Şimşek, hedefler doğrultusunda politikaların devam edeceğini vurguladı.

Bu açıklamalar, seçim sonrası dönemde hükümetin ekonomi politikalarında radikal bir değişiklik olmayacağını gösteriyor. Bakan Şimşek ayrıca, spekülasyonlara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı ve mevcut politikaların sürdürüleceği konusunda güvence verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mehmet Şimşek: Seçim Sonrası Ekonomi Politikalarında Değişiklik Olmayacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!