G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,57
CNY4,88
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,66
GR. ALTIN2.921,63
BTC2.123.500,21

Beyoğlu’da Kadına Tecavüz Girişimi: Şüpheliler Yeniden Gözaltında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu ilçesindeki bir olayda, yolda yürüyen bir kadına tecavüz girişiminde bulunuldu. Daha önce cinsel saldırı suçundan kaydı bulunan ve daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan şüpheliler tekrar gözaltına alındı. Adalet Bakanlığı konu hakkında “Beyoğlu’nda yaşanan taciz olayıyla ilgili şahıslar hakkında savcılıkça gözaltı talimatı verilmiştir” açıklamasını yaptı.

Olay, Hüseyinağa Mahallesi’nde 1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Gece yarısında iki kişi, sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ. A.’yı takip etmeye başladı. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyerek tecavüz girişiminde bulundular.

Kadın çığlık atarak yardım çağrısında bulundu. Çevrede bulunanlar kadını kurtarmak için müdahale etti. Tacizcilerden biri “amcamın kızı” diyerek çevredeki insanlardan kendini savunmaya çalıştı. Ancak vatandaşlar tepki göstererek “Amcanın kızı olsa ne olur” dedi. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

İ. A.’nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Semir T.’nin cinsel saldırı, mukavemet, uyuşturucu madde kullanmak, gasp suçlarından; Ömer K.’nın ise cinsel saldırı, kasten yaralama, mukavemet, otodan hırsızlık suçlarından kaydının olduğu belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beyoğlu’da Kadına Tecavüz Girişimi: Şüpheliler Yeniden Gözaltında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!