G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Danslarıyla Bir Döneme Damga Vuran Tanyeli’nin Kanserle Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dans dünyasının önemli isimlerinden Tanyeli, uzun bir süredir akciğer kanseriyle mücadele etmekte. Türkiye’de ve yurt dışında tedavi gören Tanyeli, hastalığıyla mücadele ederken eski çalıştığı kuruma eleştirilerde bulundu ve kendisi için düzenlenen moral gecesi hakkında konuştu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına katılan Tanyeli, kanser tanısı konulmadan önce dans eğitmenliği yaptığı kurum tarafından sigortasının iptal edildiğini ve işten çıkarıldığını açıklamıştır. Ayrıca, kendisi için düzenlenen moral gecesinde toplanan 1,5 milyon doların gerçeği yansıtmadığını ifade etmiştir.

Tedavi sürecine ilişkin konuşan Tanyeli, artık ameliyatla kurtulma ihtimalinin kalmadığını belirtmiştir. Bu durumunun nedeninin de hastalığın arter ve toplardamar içinde olması olduğunu söylemiştir. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen hastalığın yayılmamış olmasıyla ilgili olumlu bir noktadan bahsetmiş ve tedavi yöntemlerini araştırdığını ve hayata tutunduğunu belirtmiştir.

Hastalık sürecinden ders çıkaran Tanyeli, hastalığın bir hikmeti olduğunu düşünmektedir. Hayatın ne zaman değişebileceğini önemseyen Tanyeli, “Benim de burnum Kaf Dağı’ndaydı, şimdi yere sürtüyorum. Hayat böyle, hiçbir zaman oldum demeyeceksin” diyerek hayatın sürekli değiştiğini ifade etmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Danslarıyla Bir Döneme Damga Vuran Tanyeli’nin Kanserle Mücadelesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!