G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

Istanbul Eyüpsultan’da Mahsur Kalan Köpeğin Dokunaklı Kurtuluş Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, Eyüpsultan’da bir derede mahsur kalan köpeğin kurtarılma hikayesi sıcak kalpleri eritti. Olay, geçtiğimiz hafta meydana geldi. Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine derede mahsur kalan köpeği kurtarmak için harekete geçti.

Ekipler, derede mahsur kalan köpeği kurtarmak için hemen olay yerine intikal etti. Görüntüleri cep telefonlarına kaydeden mahalle sakinleri, köpeğin yardım çağrılarına duyarsız kalmayarak belediye ekiplerine haber vermişti.

Kısa bir süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler, köpeği kurtarmak için hemen harekete geçti. Derede mahsur kalan köpeği kurtarmak için ekipler, merdiven yardımıyla harekete geçti. Zorlu mücadele sonucunda köpek başarıyla kurtarıldı.

Köpek, kurtarıldıktan sonra kendisini kurtaran ekiplere sevgi gösterisinde bulundu. Ekiplerle bir süre oynamaya devam eden köpek, onlardan ayrılmak istemedi. Olay sonrasında köpeğin sahibine ulaşılarak teslim edildiği öğrenildi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı, kurtarma operasyonu sonrasında yaptığı açıklamada, halkın duyarlılığı sayesinde derede mahsur kalan köpeğin kurtarıldığını belirterek, “Bu tür durumlarda halkımızın duyarlılığı çok önemli. Mahalle sakinlerimizin ihbarı sayesinde hızlı bir şekilde harekete geçtik ve köpeği kurtardık. Tüm ekiplerimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Istanbul Eyüpsultan’da Mahsur Kalan Köpeğin Dokunaklı Kurtuluş Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!