G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

İngiltere Eski Başbakanı Boris Johnson İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Dışişleri Bakanlığındaki Banyosunu Kullandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yakında yayınlanacak anı kitabında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun 2017 yılında Dışişleri Bakanlığı’ndaki şahsi banyosunu kullandığını ve ardından banyoda dinleme cihazı bulunduğunu iddia etti. Johnson, 2016-2018 yılları arasında dışişleri bakanı olarak görev yapmıştı ve Netanyahu’nun İngiltere ziyareti sırasındaki bu olayı kitabında detaylarıyla anlattı.

Anı kitabında, Netanyahu’nun ziyaret sırasında İngiltere Dışişleri Bakanlığı’ndaki özel banyosunu kullandığını belirten Johnson, daha sonra güvenlik ekibinin banyoda dinleme cihazı bulduğunu açıkladı. Netanyahu’ya ziyareti sırasında “Bibi” takma adıyla hitap ettiğini kaydeden Johnson, İsrail Başbakanı’nın izin isteyerek lavaboyu kullanmak istediğini anlattı. Johnson, banyonun gizli bir ek bölümde yer aldığını ve lüks kulüplerin erkekler tuvaletine benzer bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

Johnson’ın kitabında, Netanyahu’nun bir süre banyoda kaldıktan sonra yapılan rutin böcek taraması sırasında dinleme cihazının bulunduğu belirtildi. Ancak olayın ardından İsrail hükümetiyle konuyla ilgili herhangi bir iletişimin olup olmadığı veya herhangi bir kınama yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Benzer şekilde, İsrail’in Beyaz Saray’a dinleme cihazı yerleştirmekle suçlandığı da hatırlatıldı.

İsrail ile ilgili bu iddialar, Johnson’un “Unleashed” adını verdiği anı kitabında detaylı bir şekilde yer aldı. İngiltere basını da bu bilgileri bölümler halinde yayınlamaya başladı. Johnson’ın Netanyahu’nun Dışişleri Bakanlığı’ndaki banyoyu kullanması ve ardından dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili paylaşımları dikkat çekici olsa da, olayın detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA) – Dilay Yalçınkaya, Editör

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngiltere Eski Başbakanı Boris Johnson İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Dışişleri Bakanlığındaki Banyosunu Kullandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!