G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Çıplak Donald Trump heykeli bulunduğu yerden kayboldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevada’da bulunan bir otoyolun kenarında dev bir heykel bırakılarak skandal bir olay meydana geldi. Heykel, kimliği belirsiz bir sanatçı tarafından yapılmış olup, Donald Trump’ı çıplak olarak tasvir eden 13 metre uzunluğunda ve 2 ton ağırlığındadır. Heykel Las Vegas’da yer alan otoyolun kenarına dikilmiş ve Trump destekçileri ile Cumhuriyet Partisi üyeleri tarafından büyük tepki ile karşılanmıştır. Nevada Cumhuriyetçi Partisi, heykeli şiddetle kınamış ve “rezil” olarak nitelendirmiştir.

Heykelin yarattığı tepkiler sonrası Nevada Cumhuriyetçi Partisi açıklama yaparak heykeli kaldırılması talebinde bulunmuştur. Cumhuriyetçiler, heykelin aileler için rahatsızlık verici olduğunu ve Las Vegas’tan geçerken görmek zorunda kalmalarının uygun olmadığını belirtmiştir. Heykelin sanatçısı anonim kalmış ancak sözcüsü, heykelin adının “Çarpık ve Müstehcen” olduğunu ve amacının tartışmaları ateşlemek olduğunu ifade etmiştir.

Pazartesi gecesi heykelin kaldırılması talebine yanıt verilerek heykelin bulunduğu yerden kaldırılması istenmiştir. Ancak heykel birdenbire kaybolmuş ve nereye gittiği belirsizdir. Bazı iddialara göre heykel, Trump’ın anahtar seçim eyaletlerine taşınmak üzere saklanmış olabilir.

Heykelin kaybolmasıyla birlikte Nevada’da heykelin varlığından rahatsızlık duyan aileler ve Cumhuriyetçi Parti üyeleri rahat bir nefes almıştır. Ancak heykelin bulunduğu yerden kaybolmasıyla birlikte konu daha da büyük bir tartışma konusu haline gelmiştir.

Sonuç olarak, Nevada’da bulunan çıplak Donald Trump heykeli hem destekçileri hem de karşıtları arasında büyük bir tepkiye sebep olmuş ve heykelin kaybolmasıyla gizemli bir şekilde son bulmuştur. Heykelin amacı tartışmaları ateşlemek olsa da, yarattığı tepkiler ve sonrasında ortadan kaybolması, daha fazla spekülasyonlara neden olmuştur. Heykelin ne zaman ve nerede ortaya çıkacağı ise belirsizliğini korumaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çıplak Donald Trump heykeli bulunduğu yerden kayboldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!