G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Kremlin Sözcüsü: Orta Doğu’daki Durum Endişe Verici

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Orta Doğu’daki tansiyonun yükseldiğini ve son derece endişe verici olduğunu belirterek, taraflara itidal çağrısında bulundu. Rusya’nın İran’ın İsrail’e füze saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Peskov, tüm tarafları olup bitenlere karşı itidal göstermeye çağırdı. Sivillerin ölümüne neden olan her türlü eylemi kınadıklarını vurgulayan Peskov, Rusya’nın çatışmanın tüm taraflarıyla teması olduğunu ve itidal çağrısını yineledi. Aynı zamanda Orta Doğu’ya uçuşlarda geçici kısıtlamalar getirilebileceğini de belirtti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Orta Doğu’daki tansiyonun arttığını ve endişe verici gelişmeler yaşandığını dile getirerek, tarafları itidale çağırdı. Rusya’nın İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Peskov, tüm taraflara sükunet çağrısı yaptı. Sivillerin ölümüne neden olan her türlü eylemi kınadıklarını belirten Peskov, Rusya’nın çatışmanın tüm taraflarıyla temas halinde olduğunu ve itidal çağrısını tekrarladı. Ayrıca Orta Doğu’ya yönelik uçuşlarda geçici kısıtlamaların gündeme gelebileceğini söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Orta Doğu’da yaşanan yüksek tansiyonun endişe verici olduğunu belirterek, tüm tarafları sükunete davet etti. Rusya’nın, İran’ın İsrail’e düzenlediği füze saldırısına dair açıklamalarda bulunan Peskov, sivillerin yaşamını tehlikeye atan her türlü eylemi kınadıklarını ifade etti. Rusya’nın çatışmanın her iki tarafıyla iletişim halinde olduğunu ve itidal çağrısını yinelerken aynı zamanda Orta Doğu’ya yönelik uçuşlarda geçici kısıtlamaların düşünülebileceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kremlin Sözcüsü: Orta Doğu’daki Durum Endişe Verici

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!