G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,57
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,57
GR. ALTIN2.922,36
BTC2.115.807,82

Emine Erdoğan, Martti Ahtisaari Barış Vakfı CEO’suyla Filistin Barış Sürecini Konuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Devlet Konukevi’nde CMI Martti Ahtisaari Barış Vakfı CEO’su Taalas ile bir araya geldi. Finlandiya’nın eski Cumhurbaşkanı Martti Ahtisaari tarafından 25 yıl önce kurulan vakfın barışı destekleme çalışmaları hakkında bilgi alan Emine Erdoğan, Taalas’tan vakfın dünya genelinde yürüttüğü faaliyetler hakkında detaylar aldı. CEO Taalas, vakfın bugüne kadar 50’den fazla barış sürecine güvenilir bir şekilde katıldığını belirtti.

CMI Martti Ahtisaari Barış Vakfı CEO’su Taalas, vakfın Avrasya bölgesinde Ukrayna, Moldova, Güney Kafkasya ve Batı Balkanlar’da, Orta Doğu’da ise Libya, Filistin, Kızıldeniz Bölgesi, Yemen ve Irak’ta çalışmalar yürüttüğünü açıkladı. Emine Erdoğan ise Filistin’deki kadınların barış sürecine aktif katılımının önemine vurgu yaparak, sürdürülebilir barış için ulusal birliğin sağlanmasının gerekliliğini dile getirdi.

Emine Erdoğan’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, görüşmede Filistin’deki kadınların barış sürecine katılımı üzerine yapılan çalışmaları öğrenmekten memnuniyet duyduğu ifade edildi. Vakfın CEO’su Taalas ise Emine Erdoğan’ın dünya genelindeki kadınlar için önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Emine Erdoğan, vakfın Filistin’deki faaliyetleri ve iş birliği imkanlarının ele alındığı görüşmede, barış sürecinde kadınların aktif rol alması için yapılan çalışmalardan da memnuniyet duyduğunu kaydetti. Nazik ziyaretleri için Taalas’a teşekkür eden Emine Erdoğan, Filistin’de sürdürülebilir bir barışın sağlanması için ulusal birliğin önemine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan, Martti Ahtisaari Barış Vakfı CEO’suyla Filistin Barış Sürecini Konuştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!