G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,57
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,57
GR. ALTIN2.922,36
BTC2.115.807,82

Eskişehir’de Plakasız Motosiklet Polisten Kaçarken Kazaya Neden Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de plakasız motosikletiyle polisten kaçan bir sürücü kaza yaptı. Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki K.H. isimli sürücü, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Motosikletli polis ekipleriyle kovalamaca yaşanan sürücü, karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan plakasız motosiklet, polis memuru M.İ.’nin kullandığı motosiklete çarptı.

Kazada, plakasız motosikletin sürücüsü K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve polis memurları M.İ. ve F.Ü. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. K.H., F.Ü. ve M.İ. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, C.C. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor. Kaza sebebiyle Fahrettin Günaltay Caddesi trafiğe kapanırken, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Başka araçlara zarar gelmemesi için bölgeye çekici çağrıldı. K.H.’nin polisten kaçarken ciddi tehlike oluşturduğu ve trafiği tehlikeye attığı belirtildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, benzer durumlarda sürücülerin polisin dur ihtarına uyması gerektiğini vurgulayarak, trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında yasal işlem başlatılacağını ifade etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için trafik kurallarına uyulması gerektiği uyarısında bulundular. Kazanın ardından şehirde trafik polislerince denetimler sıklaştırıldı ve benzer olayların yaşanmaması için önlemler alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Plakasız Motosiklet Polisten Kaçarken Kazaya Neden Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!