G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,09
CNY4,88
GBP45,81
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,85
GR. ALTIN2.900,66
BTC2.183.224,07

Datça’da Çalılık Alanda Ölü Bulundu: Ceset Kimliği Belirlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Datça-Boğaziçi Mahallesi’nde hareket halindeki vatandaşlar çalılık alandaki çadırda bir ceset buldu. Durumu hemen ihbar eden çevre sakinleri sayesinde olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler tarafından yapılan incelemede cesedin Haydar Doğruer’e ait olduğu tespit edildi. Uzun bir süre önce öldüğü belirlenen Doğruer’in Muğla Huzurevi’nde uzun süre kaldığı, daha sonra Datça’ya gelip yalnız başına çadırda yaşamaya başladığı öğrenildi.

Doğruer’in cansız bedeni olay yerinden alınarak hastane morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belli olacak. Emniyet güçleri ve savcılık ise olayın detaylarını araştırmak üzere çalışmalara başladı.

Haydar Doğruer’in ölümü çevrede şaşkınlık yaratırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Vatandaşlar, böyle üzücü bir olayın yaşandığı Datça-Boğaziçi Mahallesi’nde endişe içinde yaşamaya devam ediyor. Olayın ardından çevre halkı arasında korku ve tedirginlik hakim. Güvenlik güçleri ise şüpheli kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma yürütüyor.

Doğruer’in ölümü hakkında daha fazla detay ise otopsi sonuçları ve detaylı soruşturma sonucunda ortaya çıkacak. Datça-Boğaziçi Mahallesi sakinleri ise bu üzücü olayın aydınlatılmasını bekliyor. Ölen kişinin neden ve nasıl öldüğünün netleştirilmesi için adli makamların çalışmaları sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Datça’da Çalılık Alanda Ölü Bulundu: Ceset Kimliği Belirlendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!