G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,20
CNY4,87
GBP45,81
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,79
GR. ALTIN2.925,24
BTC2.234.624,07

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: “Oynadığımız Oyunun Karşılığını Almak İstiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor’un Teknik Direktörü olan Burak Yılmaz, takımının önemli bir maç olan Beşiktaş maçında gösterdikleri performansın karşılığını almak istediklerini belirtti. Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Kayserispor, henüz ligdeki ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. Takım, Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Burak Yılmaz, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarındaki performanslarının ardından Göztepe maçında eksikliklerle mağlup olduklarını ifade etti. Ancak takımın iyi bir şekilde ilerlediğini ve sadece bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu düşündüğünü belirtti. Beşiktaş’ın güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Yılmaz, takımın kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını ifade etti. Göztepe maçında aldıkları mağlubiyeti hak ettiklerini söyleyen Yılmaz, ancak Önceki maçlarda galibiyeti hak ettiklerini düşündüklerini belirtti. Yarınki maçta gösterdikleri oyunun karşılığını almak istediklerini ve hedeflerinin yukarılara doğru çıkmak olduğunu belirtti.

Maçla ilgili açıklamalarını İhlas Haber Ajansı (İHA) aracılığıyla yapan Yılmaz, takımının hedeflerine odaklanmış durumda olduğunu ve Beşiktaş karşısında galibiyet için mücadele edeceklerini ifade etti. Takımın performansının yukarıya çıkarak hak ettikleri sonuçları almak istediklerini belirten Yılmaz, Beşiktaş’a olan saygılarını dile getirdi ve yarınki maçta galip gelmek istediklerini vurguladı.

Burak Yılmaz’ın yönetimindeki Kayserispor, Beşiktaş maçında gösterecekleri performansla ligdeki ilk galibiyetlerini elde etmeyi hedefliyor. Takımın Teknik Direktörü Yılmaz, oyuncularını maça hazırlamak ve galibiyet için gerekli olan motivasyonu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Maçın heyecanıyla beklenirken, Kayserispor taraftarları da takımlarını desteklemek için tribünleri dolduracaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: “Oynadığımız Oyunun Karşılığını Almak İstiyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!