G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.246.674,66

Uçakta cinsel ilişkiye giren genç çifte tazminat cezası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanarya Adaları’ndan İngiltere’ye seyahat eden bir uçakta cinsel ilişkiye giren genç çift, olayı gören diğer yolculara tazminat ödeme cezası aldı. Antonia Sullivan ve sevgilisi Bradly Smith isimli gençler, Tenerife’den Galler’e gitmekte olan uçakta cinsel ilişkiye girmeye karar verdiler. Giysilerle vücutlarını kamufle etmeye çalışsalar da diğer yolcular tarafından fark edilince olay ortaya çıktı.

Mürettebat durumu öğrenince hemen çifti uçaktan indirdi. Ardından mahkemeye çıkarılan genç çift, halka açık alanda cinsel eylemde bulunarak kamu ahlakını ihlal ettikleri suçlamasını kabul etti. Mahkeme yargıcı Lynn Matthews, gençlere tepki göstererek diğer yolcuların duygularını hiçe saydıklarını ve olayı gören bir çocuğun bulunduğunu belirtti.

Smith’e 300 saat, Sullivan’a ise 270 saat toplum hizmeti cezası verilirken, tanıklara tazminat ödemesi yapılmasına karar verildi. Mahkeme, genç çiftin toplum hizmeti cezalarının yanı sıra para cezası da ödemelerine hükmetti. Olayın detayları haberde yer alırken, genç çiftin uçakta cinsel ilişkiye girmesinin yarattığı rahatsızlık neticesinde aldıkları cezalar da belirtildi.

Yusuf Balıkçı’nın haberinde, olayın Kanarya Adaları’ndan İngiltere’ye seyahat eden bir uçakta gerçekleştiği vurgulanırken, genç çiftin aldıkları cezaların detayları ve mahkeme kararının ardındaki gerekçeler de okuyuculara aktarıldı. Smith ve Sullivan isimli genç çiftin uçakta cinsel ilişkiye girmeleriyle ortaya çıkan olayın yolcular arasında nasıl bir rahatsızlık yarattığına dair detaylar da haberde yer aldı.

Sonuç olarak, Kanarya Adaları’ndan İngiltere’ye seyahat eden bir uçakta cinsel ilişkiye giren genç çift, aldıkları ceza ile kamuoyunun gündemine oturdu. Yargı kararının detayları ve genç çiftin olaya karışma nedenleri Yusuf Balıkçı’nın haberinde detaylı bir şekilde ele alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uçakta cinsel ilişkiye giren genç çifte tazminat cezası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!