G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Yeni Emojiler ve Özelliklerle İlgili iOS 17.4 Güncellemesi Mart Ayında Kullanıma Sunulacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, geçtiğimiz haftalarda mevcut iOS güncellemesi olan iOS 17.3’ün ardından iOS 17.4 güncellemesini Mart ayında kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ile Avrupa Birliği sınırları içerisindeki iPhone modellerinde dış kaynaktan uygulama yükleme özelliği aktif hale gelecek. Ayrıca yeni emoji karakterleri de güncelleme ile birlikte kullanıma sunulacak.

iOS 17.4 güncellemesi ile birlikte misket limonu, yenilebilir kahverengi mantar, anka kuşu, kırık zincir, başını dikey ve yatay olarak sallayan yüz gibi yeni emoji karakterleri iPhone’lara eklenecek. Bu yeni emojiler ayrıca Mac için macOS 14.4, Apple Watch için watchOS 10.4 ve iPad için iPadOS 17.4’te de kullanılabilecek. Apple’ın henüz geliştirme aşamasında olan iOS 17.4’ü, Mart ayının başlarında kullanıma sunması bekleniyor.

iOS 17.4 güncellemesi ile birlikte geliştiricilerin uygulamalarında alternatif ödeme seçeneklerini kullanmasına izin verilecek. AB kullanıcıları, Safari tarayıcıyı açtıktan sonra iOS’taki popüler tarayıcılar listesinden yeni bir varsayılan tarayıcı seçebilecek. Ayrıca üçüncü parti ödeme uygulamaları ve bankalar iOS 17.4 ile iPhone’daki NFC çipine erişebilecek. Bu sayede kullanıcılar, Apple Pay veya Cüzdan uygulamasını kullanmadan doğrudan iPhone üzerinden temassız ödeme yapabilecek. Ayrıca varsayılan temassız ödeme sağlayıcısını belirleme seçeneği, AB’de satılan iPhone’lardaki Ayarlar uygulamasında mevcut olacak. Tüm bu özelliklerle birlikte iOS 17.4 güncellemesi Mart ayında iPhone kullanıcılarına sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni Emojiler ve Özelliklerle İlgili iOS 17.4 Güncellemesi Mart Ayında Kullanıma Sunulacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!