G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Marmara Denizi’nde Batan Gemide Son Video, Makine Stajyerinin Dramı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Denizi’nde batan gemide çalışan Ahmet Atav’ın (22) kız arkadaşına gönderdiği son video ortaya çıktı. Geminin su alan yerlerini onardıklarını ve uyuyacaklarını söylediği videoda yüzünden sular damladığı ve kıyafetinde yağ lekeleri olduğu görüldü.

Ahmet Atav’ın, olaydan 2 gün önce gemiden ayrılan arkadaşı Doğuşcan Yaylak’a (33), “Bu sefere de beraber çıkalım. Sonra ayrılırsın. Borçlarım var. Onları kapatmam lazım” dediği öğrenildi.

Doğuşcan Yaylak, Ahmet Atav’ın gemide kalmayı ve borçlarını kapatmayı planladığını söyledi. Baş mühendis-makinist Murat Çalışkan da nişanlıydı, 1 ay sonra düğünü vardı. 

Genç stajyerin kız arkadaşına geminin su alan yerlerini onardıklarını ve uyuyacaklarını söylediği videonun ortaya çıkması, olayın acı yönünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Doğuşcan Yaylak, Ahmet Atav ile olan arkadaşlıklarını anlatırken, ileride çarkçıbaşı olduğunda kendisini de yanına alacağını söylediğini belirtti. Ancak bu sözün gerçekleşmediğini ve Ahmet’in gemiden gönderdiği son videonun ardından başlarına gelen felaketin herkesi derinden üzdüğünü dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Marmara Denizi’nde Batan Gemide Son Video, Makine Stajyerinin Dramı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!