G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,93
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,11
BIST9.907,94
Petrol73,61
GR. ALTIN2.872,91
BTC2.171.047,36

İsrail Ordusu, Irak’tan Gönderilen İHA’ya Roketli Müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Irak’tan gönderilen bir insansız hava aracına (İHA) müdahale etti. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, işgal altındaki Golan Tepeleri’nin güneyinde ve Beyt Şan kentinde uyarı sirenlerinin çaldığı bildirildi. Irak’tan gönderilen ve Suriye üzerinden İsrail hava sahasına giren bir İHA’nın tespit edildiği belirtilen açıklamada, söz konusu İHA’ya çok sayıda roketle müdahale edildiği ve yaralanmanın yaşanmadığı ifade edildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde çok sayıda roketin havalandığı da görüldü. Irak’ta Şii milis gruplardan oluşan “Irak’ta İslami Direniş”, insansız hava aracıyla Ürdün Vadisi’nin kuzeyindeki İsrail yerleşimine saldırı düzenlediklerini duyurmuştu.

İsrail ordusu, Irak’tan gönderilen bir insansız hava aracına (İHA) müdahale ettiğini açıkladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, işgal altındaki Golan Tepeleri’nin güneyinde ve Beyt Şan kentinde uyarı sirenlerinin çaldığı belirtildi. Irak’tan gönderilen ve Suriye üzerinden İsrail hava sahasına giren bir İHA’nın tespit edildiği belirtilen açıklamada, söz konusu İHA’ya çok sayıda roketle müdahale edildiği ve yaralanmanın yaşanmadığı aktarıldı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde çok sayıda roketin havalandığı görünüyor. Irak’ta Şii milis gruplardan oluşan “Irak’ta İslami Direniş”, insansız hava aracıyla Ürdün Vadisi’nin kuzeyindeki İsrail yerleşimine saldırı düzenlediklerini duyurmuştu.

Bu olay, Irak’ta Şii milis grupları tarafından gerçekleştirilen bir saldırıyla başladı. “Irak’ta İslami Direniş” isimli grup, insansız hava aracıyla Ürdün Vadisi’nin kuzeyindeki bir İsrail yerleşimine saldırı düzenlediklerini açıkladı. İsrail ordusu, söz konusu saldırıya yanıt vererek Irak’tan gönderilen İHA’yı tespit etti ve roketlerle müdahale etti. Uyarı sirenlerinin çalmasıyla Beyt Şan kentindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Irak ve Suriye üzerinden gelen İHA’nın yakalanmasının ardından sosyal medyaya yansıyan görüntülerde roketlerin havalandığı görüldü.

İsrail ordusunun yaptığı açıklamada, Irak’tan gönderilen ve Suriye üzerinden İsrail hava sahasına giren İHA’ya çok sayıda roketle müdahale edildiği belirtildi. Bu müdahale sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Irak’ta Şii milis gruplarının İsrail’e karşı gerçekleştirdiği saldırılar, bölgedeki gerginliği artırıyor. İsrail ordusu, bu tür saldırılara karşı sıkı güvenlik önlemleri almaya devam ediyor. İsrail ve çevre ülkeler arasındaki gerilimler, zaman zaman benzer olaylara yol açmaktadır. Bu durum, bölgedeki huzursuzluğun devam ettiğini göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Ordusu, Irak’tan Gönderilen İHA’ya Roketli Müdahale!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!