G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

İran’ın Kuzey Horasan Eyaletinde 5,2 Büyüklüğünde Deprem!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran’ın Kuzey Horasan eyaletinin merkezi olan Bocnurd’da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nin verdiği bilgiye göre deprem, yerel saatle 16.13’te, 8 kilometre derinlikte kaydedildi. Ancak, depremin ardından herhangi bir can kaybı olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

İran’ın kuzeyinde yer alan Kuzey Horasan eyaletinin merkezi Bocnurd, 5,2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Olayın meydana geldiği yer ve zaman hakkında yapılan açıklamalarda, depremin yerel saatle 16.13’te gerçekleştiği ve 8 kilometre derinlikte olduğu belirtildi. Ancak henüz deprem nedeniyle can kaybı olup olmadığı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı.

İran’da yaşanan deprem, ülke genelinde endişe ve panik yaratırken, Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nin verilerine göre depremin büyüklüğü 5,2 olarak belirlendi. Depremin merkez üssü Kuzey Horasan eyaletinin merkezi Bocnurd’da yer alırken, depremin etkileri ve olası can kaybı hakkında net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nin verilerine göre, İran’ın Kuzey Horasan eyaletinin merkez kenti olan Bocnurd’da meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem, yerin 8 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin etkileri ve deprem nedeniyle oluşan hasar konusunda henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, yetkililerin incelemeleri devam etmekte.

Yaşanan depremle ilgili olarak yapılan açıklamalarda, Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nin verilerine dayanılarak depremin büyüklüğünün 5,2 olduğu belirtildi. Kuzey Horasan eyaletinin merkezi olan Bocnurd’da meydana gelen depremin etkileri ve can kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, bölgede inceleme ve değerlendirme çalışmalarının sürdüğü bilgisi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İran’ın Kuzey Horasan Eyaletinde 5,2 Büyüklüğünde Deprem!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!