G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.559,34

Napoli Sportif Direktörü açıkladı: Osimhen’i Galatasaray’a transfer etmek istedik ama…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Napoli Sportif Direktörü Giovanni Manna, Radio CRC’ye yaptığı röportajda, Galatasaray’ın 100 milyon euroluk transfer bombası Victor Osimhen’i kadrosuna katmasıyla ilgili detayları paylaştı. Manna, Osimhen’in Napoli’den ayrılmak istediğini ve Galatasaray’ın teklifini aldıklarında başlangıçta her iki tarafın da transfer için hazır olmadığını belirtti. Ancak Napoli’nin teknik ihtiyaçlarını karşılayacak farklı bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duymalarıyla Romelu transferine odaklandıklarını açıkladı.

Giovanni Manna, Victor Osimhen’in Napoli’den ayrılmak istediğini belirtmesiyle durumun değiştiğini dile getirdi. Osimhen’in Napoli’ye devam etmek istemediğini söylemesi üzerine, transfer görüşmeleri hız kazandı. Manna, Galatasaray’ın Osimhen’i istediğünü ancak başlangıçta her iki tarafın da kiralık transferi istemediğini vurguladı. Avrupa’da piyasanın kapalı olması nedeniyle Türkiye’de fırsatların değerlendirildiğini söyledi.

Napoli Sportif Direktörü, Osimhen’in satışını düşündüklerini ancak bekledikleri şekilde gerçekleşmediğini ifade etti. Oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda tatmin edici bir çözüm bulunduğunu ve herkesin memnun olduğunu belirten Manna, Osimhen’in Napoli’den ayrılmak istemesiyle transfer sürecinde hızlı adımlar atıldığını dile getirdi.

Victor Osimhen’in Galatasaray’a transfer sürecini anlatan Giovanni Manna, Radio CRC’ye verdiği röportajda, Osimhen’in Napoli’den ayrılmak istediğini ve kulüp olarak transfer için farklı bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını açıkladı. Galatasaray’ın Osimhen’i transfer etmek istediğini ancak başlangıçta her iki tarafın da kiralık transferi istemediğini belirten Manna, sonrasında oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda memnuniyet verici bir çözüm bulunduğunu aktardı.

Giovanni Manna, Victor Osimhen’in Napoli’den ayrılma isteğiyle başlayan transfer sürecinin detaylarını paylaştığı röportajında, Napoli’nin teknik ihtiyaçlarını karşılamak için transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Osimhen’in Napoli’den ayrılmak istemesiyle birlikte Galatasaray’ın transfer teklifini değerlendirdiklerini ve her iki tarafın da beklentilerini karşılayacak bir çözüm bulduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Napoli Sportif Direktörü açıkladı: Osimhen’i Galatasaray’a transfer etmek istedik ama…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!