G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Lüks Araba Hırsızlığı Görüntülendi: Kadın Araç Sahibini Ezerek Kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada’nın Peel bölgesindeki Mississauga kentinde yaşanan olay, bir kadının lüks araç hırsızlığıyla gündeme geldi. İnternet sitesinde gördüğü 2022 model lüks aracı satın almak için araç sahibinin evine giden genç kadın, aracı görme bahanesiyle araca bindi. Ancak araca bindikten sonra kapıları kilitleyerek aracın sahibini ezen kadın, aracı kaçırdı. Bu olayın üzerine polise haber verildi ve hırsız kadın hala aranıyor.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, aracı çalan kadının aracı kilitleyip sahibini ezip kaçtığı net bir şekilde görülüyor. Olay sırasında yaralanan araç sahibinin durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis hala kadını ve yardımcılarını aramaya devam ediyor. Ancak kadının kimliği henüz tespit edilemediği için arama operasyonu devam ediyor.

Peel bölgesinde son zamanlarda araç hırsızlıklarının arttığı belirtiliyor. Polis verilerine göre, geçen beş aylık dönemde bölgede 3 bin 316 araç çalındı. Geçen yıl ise bu sayı 8 bin 322’yi bulmuştu. Bu durum, bölgedeki araç hırsızlığının ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Özellikle Güney Asyalı olduğu belirtilen hırsız kadının peşindeki polis ekipleri, halkı çevrimiçi alışveriş yaparken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Son dönemde artan araç hırsızlıklarına karşı dikkatli olmak ve şüpheli durumlarda hemen polise başvurmak önem taşıyor.

İHA tarafından sağlanan bilgilere göre, Mississauga kentinde yaşanan bu olay, araç hırsızlıklarının artmasıyla birlikte bölgedeki güvenlik endişelerini de artırmış durumda. Polis ekipleri, olayın hem suçluları yakalamak hem de benzer durumların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür hırsızlıkların engellenmesi ve suçluların yakalanması için toplumun da dikkatli olması ve polise gerekli bilgileri sağlaması önem arz etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lüks Araba Hırsızlığı Görüntülendi: Kadın Araç Sahibini Ezerek Kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!