G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.899,52
Petrol74,26
GR. ALTIN2.860,21
BTC2.147.896,28

Boris Fırtınası İtalya’yı Vurdu: Bin Kişi Tahliye Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Avrupa’da en az 24 kişinin ölümüne neden olan Boris Fırtınası, İtalya’ya ulaştı ve yaklaşık bin kişi evlerinden tahliye edildi. Kuzey İtalya’nın Emilia-Romagna bölgesinde büyük yıkıma neden olan fırtına, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği 2 kişinin kayıp olduğu bilgisiyle birlikte geldi. İtalyan İtfaiyesi’nin açıklamasına göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle Bologna, Cesena, Forli, Rimini ve Ravenna’daki okullar bugün için eğitime ara verildi ve bölgedeki 5 demir yolu hattında da ulaşım durduruldu. Başbakanlık Sivil Savunma Departmanı, Emilia-Romagna Bölgesi için bugünkü aşırı yağışın yarın da devam edebileceği endişesiyle ‘kırmızı’ alarm verdi. İtalya, Boris Fırtınası’na karşı mücadele ederken, bin kişi evlerinden tahliye edildi ve ulaşım durumunda da aksamalar yaşandı.

Boris Fırtınası’nın etkisi altında kalan İtalya’da yaşanan olumsuzluklar hakkında AA tarafından yapılan habere göre, fırtınanın neden olduğu büyük yıkım sonucunda bin kişi evlerinden tahliye edilmiş durumda. Aynı zamanda 2 kişinin de kayıp olduğu belirtilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bologna, Cesena, Forli, Rimini ve Ravenna’da bulunan okullarda eğitime bugün için ara verilirken, bölgedeki 5 demir yolu hattında da ulaşım durduruldu. Başbakanlık Sivil Savunma Departmanı, Emilia-Romagna Bölgesi için bugünkü yağışın yarın da devam etme ihtimali sebebiyle ‘kırmızı’ alarm verdi. Bu durum, bölge halkını olası risklere karşı uyarıyor ve dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıyor.

İtalya’nın yaşadığı Boris Fırtınası’nın etkileriyle ilgili haberlerde, fırtına nedeniyle evlerinden tahliye edilen bin kişinin yanı sıra eğitim ve ulaşım alanlarında da aksamalar yaşandığı belirtiliyor. Korku ve endişenin hakim olduğu bölgede, arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Fırtına sebebiyle oluşan yıkımın boyutu giderek artarken, yaşanan kayıp ve hasarlara karşı tedbirler alınıyor. İtalya’nın Emilia-Romagna bölgesindeki durumun ciddiyeti, yetkililerin ve halkın dikkatini çekiyor ve olağanüstü önlemler alınmasını gerektiriyor. Boris Fırtınası’nın acımasız etkileriyle mücadele eden İtalya, bir yandan kayıplarını ararken bir yandan da altyapı ve güvenlik önlemlerini güçlendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boris Fırtınası İtalya’yı Vurdu: Bin Kişi Tahliye Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!