G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

İsrail’in Gazze’deki Katliamı: 7 Filistinli Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusuna ait savaş uçağının Gazze şehrindeki bir eve düzenlediği hava saldırısında ikisi kadın 7 Filistinli öldü, birçok insan yaralandı. Gazze’de artan İsrail saldırıları sonucunda siviller yaşamını yitirmeye devam ediyor. 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana düzenlenen saldırılarda kadın, çocuk demeden İsrail’in saldırıları devam ediyor.

Gazze’deki Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İsrail’in Gazze’deki bir evi bombalaması sonucu ikisi kadın toplam 7 Filistinli öldü, birçok kişi de yaralandı. Görgü tanıkları, saldırı sonucu evin yerle bir olduğunu ve içindekilerin bazılarının öldüğünü, bazılarının ise yaralandığını belirtti. Filistin Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda en az 41 bin 272 Filistinli öldü, 95 bin 551 kişi yaralandı. Ölü sayısının arttığı belirtilirken, sivil altyapıya da zarar veren saldırılar devam ediyor.

Gazze’deki saldırılar nedeniyle çok sayıda ev yerle bir olurken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları da hedef alınıyor. İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik saldırıları, uluslararası toplumun da tepkisini çekiyor. Filistinliler, sivil halkın can güvenliğinin tehlikede olduğunu ve bu saldırıların insanlık dışı olduğunu belirtiyor.

Anadolu Ajansı’nın (AA) haberine göre, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dair bilgilere ulaşıldı. Gazze Şeridi’ndeki olaylar, dünya genelinde dikkatleri üzerine çekiyor ve uluslararası toplumun barışçıl çözüm çağrılarına neden oluyor. Son yaşanan saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken, yaralıların da sağlık durumları endişe verici seviyede bulunuyor.

İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dair uluslararası kuruluşlar da bir kez daha seslerini yükseltiyor ve bu durumun acilen sonlandırılması gerektiğini vurguluyorlar. Olayların gelişmekte olduğu süreçte, taraflar arasında gerilim artarken, ateşkes çağrıları da yükseliyor. Uluslararası toplumun, Filistin halkının güvenliği ve barışçıl bir çözüm için gerekli adımları atması beklenirken, Gazze’deki dramatik durumun bir an önce sona ermesi dileğiyle, tüm dünya barış içinde yaşanabilir bir gelecek umudunu taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’deki Katliamı: 7 Filistinli Öldü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!