G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Copa Çin’deki Yapılanmasını Genişletti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye’nin en büyük kapasiteli çelik panel radyatör üreticilerinden COPA Isı Sistemleri, bu yılın başında Çin’inShanghai şehrinde kurduğu COPA Çin ofisinin ardından bayi ve servis ağı yapılanmasını da tamamlamaya devam ediyor. COPA Çin ofisi, Çin’in on bölgesinde açılan on ana bayinin ardından alt bayi sistemini de kurdu. COPA’nın Çin’deki satış sonrası servis işlemleri ana bayiler tarafından gerçekleştirilecek ve Shanghai ofisince koordine edilecek.

 

Yüzde 100 Türk sermayesi ile Bursa’da üretim yapan ve 2000 yılından bu yana Çin’e panel radyatör ihracatı gerçekleştiren COPA, Çin’de ithal panel radyatör ürünlerinde 2019 yılına kadar yüzde on pazar payı elde etti. COPA, Çin’e ihraç ettiği panel radyatör ürünlerine 2021 yılında Eon konvansiyonel ve Eomix yoğuşmalı kombileri de ekleyerek Çin pazarında ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

 

COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, “Daha önce panel radyatör için COPA markası ile başarılı bir yer edindiğimiz Çin’de ürün gamımızda olan diğer ürünlerimizle de söz sahibi olmak istiyoruz Özellikle kombilerimiz ile 5 yıl içerisinde Çin pazarında yaklaşık yüzde 5-10 arasında bir pazar payı elde etmeyi hedefliyoruz. Yoğuşmalı kombiye ilişkin farkındalığı arttırmaya ve bu ürünün pazar payını tüm Çin’de yükseltmeye yönelik çalışıyoruz. Çin Genel Müdürümüz Murat Telek özellikle yoğuşma teknolojisine sahip COPA ürünlerini tanıtmak için yoğun bir tanıtım ve pazarlama çalışması yürütüyor. 20-22 Şubat 2025 tarihinde gerçekleşecek olan sektörümüzün en büyük organizasyonlarından biri olan ISH China Fuarı’nda yerimizi alacağız.” dedi.

 

COPA, 2022 yılında Çin’de panel radyatör alanında “En Popüler Marka Ödülü” almıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Copa Çin’deki Yapılanmasını Genişletti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!