G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Adnan Oktar Operasyonu: Siyasetçilerle Görüşmeler ve Finans Kaynakları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik yapılan soruşturma, 13 şüpheli hakkında 1938 yıl 5’er aydan 2 bin 758 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası istenen 72 sanıklı yeni bir iddianame ile devam etmektedir. Yeni iddianamede, örgüt üyesi bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmeler yaptığına dair bilgilere yer verilmiştir. Bu bağlamda, bir sanığın örgütü temsilen İsrail’e gidip siyasetçi Yehuda Glick ile görüştüğü bilgisi bulunmaktadır.

Adnan Oktar operasyonunu yapan dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer ve tv100 Uzman Muhabiri Devrim Tosunoğlu, tv100 yayınına katılarak Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik soruşturmaya ilişkin detayları paylaşıp, Osman Kenan Çapoğlu’nun sorularını yanıtladı. Furkan Sezer’in açıklamalarından öne çıkanlar arasında, soruşturma hakkında toplumda farkındalık oluşturmak için çaba harcadığı, örgütün finans kaynaklarının hala aktif olduğu ve Adnan Oktar’ın mahkemede beyan ettiği aylık gelirin 3 bin TL olduğu ancak hala örgütle yurt dışından para ve mektup akışı olduğu görülmektedir.

Tosunoğlu’nun açıklamalarında ise, örgüt üyelerinin etkili bir biçimde pişmanlık gösterdiği ve örgüt hakkında önemli bilgiler verdiği belirtilmektedir. Mesajlar, teknik takip ve fiziki takiplerle birlikte dijital ortama kaydırılmış, cezaevinden avukatlar aracılığıyla talimatlar gönderildiği ve etkin pişman olan kişilerin avukatlarla birlikte ortak ifadeler hazırlamaya çalıştığı ifade edilmektedir. Tahmin edileceği üzere, iddianame ve operasyonun detayları halen gizli tutulmakta olup, olay hakkında süregelen bir soruşturmanın varlığı vurgulanmaktadır. Bu süreçte açıklamalar ve detaylar kamuoyunda büyük ilgiyle takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adnan Oktar Operasyonu: Siyasetçilerle Görüşmeler ve Finans Kaynakları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!