G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Tokat’ta Yangın Felaketi: 70 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta meydana gelen yangın, Akın köyünde 70 yaşındaki Mustafa Çakmaktepe’ye ait evde çıktı. Kısa sürede büyüyerek etrafındaki 2 ev, 2 garaj, ahır ve samanlığa sıçradı. Yangın, halkın da yardımıyla Tokat ve Çamlıbel belde belediyesi itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Bu esnada dumanı soluması sonucu Mustafa Çakmaktepe hayatını kaybederken, yangın sırasında camdan atlayan 21 yaşındaki Goncagül Çakmaktepe ise hafif yaralandı ve tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi. Mustafa Çakmaktepe’nin cesedi ise Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının haber verilmesiyle birlikte Tokat ve Çamlıbel belediyesine bağlı itfaiye ekipleri harekete geçti. Vatandaşların da destekleriyle yangın kontrol altına alındı.

Yangın sırasında evin bitişiğindeki 2 ev, 2 garaj, ahır ve samanlık da zarar gördü. Yangın, bölge sakinleri tarafından fark edilerek itfaiyeye haber verildi. Ölen Mustafa Çakmaktepe’nin cesedi ise incelemelerin ardından Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Goncagül Çakmaktepe’nin ise hafif yaralarla kurtulduğu belirtildi. Tüm bu olaylar sonucunda yangının kontrol altına alınmasının ardından yapılan incelemeler elektrik kontağından dolayı çıktığını gösterdi. Bu üzücü olayın ardından AA tarafından yapılan açıklamanın ardından gündemde büyük yer buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat’ta Yangın Felaketi: 70 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!