G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında can kaybı artıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 48 saat içinde İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar sonucunda 64 kişi hayatını kaybetti ve toplam can kaybı 41.182’ye, yaralıların sayısı ise 95.280’e ulaştı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları tam 344 gündür devam etmekte. Bu saldırılar sonucunda Gazze, adeta açık hava hapishanesine dönüşmüş durumda ve binlerce masum insan hayatını kaybetmiş. İsrail’in bombardımanları sadece bununla da kalmayıp masumları gözaltına alarak orada da işkence yapmaktadır. Tüm dünya bu insanlık dramına karşı ateşkes çağrısı yaparken, Gazze’deki can kaybı da sürekli güncellenmektedir.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 48 saat içinde Gazze Şeridi’ne düzenlenen 4 saldırıda 64 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 155 Filistinlinin yaralandığı belirtilmiştir. İsrail’in 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 41.182’ye ulaşmış, yaralıların sayısı ise 95.280’e yükselmiştir.

Saldırılar hakkında yapılan açıklamalara göre, Gazze Şeridi endişe verici bir şekilde ölüm ve yaralanmalarla mücadele etmektedir. İsrail’in sürekli olarak bu bölgelere yönelik hava saldırıları gerçekleştirmesi, sivillerin hayatını riske atmaktadır. Filistinlilerin yaşadığı bu trajedi karşısında uluslararası toplumun daha etkili adımlar atması gerekmektedir.

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar, sadece bireysel acılar yaratmakla kalmayıp bölgede insani bir krize de neden olmaktadır. Saldırıların sona erdirilmesi ve barışçıl bir çözüm bulunması için uluslararası toplumun daha fazla çaba göstermesi gerekmektedir. İnsanlık dramının sona erdirilmesi ve böyle acı olayların bir daha yaşanmaması adına tüm dünya birlik olmalı ve sessiz kalmamalıdır.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına son verilmesi ve barışçıl bir çözüm bulunması için uluslararası alanda daha etkili adımların atılması gerekmektedir. Masum insanların yaşamlarını korumak ve bölgedeki insani krizi sona erdirmek için tüm dünya ülkeleri bir araya gelmeli ve ortak bir çözüm bulmalıdır. Bu şekilde daha fazla can kaybı önlenebilir ve barışçıl bir gelecek inşa edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında can kaybı artıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!