G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Bakan Kurum, İzmir Körfezi İçin Yeni Adımların Takipçisi Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı bakanlıkta kabul etti. Görüşmede, geçen hafta İzmir’de gerçekleştirilen önemli toplantının sonuçları ele alındı.

Kurum, görüşmede, can çekişen İzmir Körfezi için yapılan toplantıda ortaya çıkan tespitlerin değerlendirildiğini ifade etti. Bilim insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelinerek alınan kararların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, yerel yönetimlerin bu konudaki sorumluluklarının hatırlatıldığını belirtti.

Kurum, İzmir Körfezi’nin temizlenmesi konusunda bilim insanlarının çıkaracakları yol haritasının yerel yönetimler tarafından uygulanacağını ve bakanlık olarak bu sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. Yerel yönetimlerle iş birliği içinde atılması gereken adımların takip edileceğini belirtti.

Bakan Kurum, ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca yapılan görüşmenin sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın ziyaretin amacı hakkında bilgi veren Kurum, geçmiş hafta gerçekleştirilen toplantının önemine dikkat çekti.

Bakan Kurum, İzmir Körfezi’nin temizlenmesi konusunda yapılacak çalışmalara ilişkin paylaştığı bilgilerle, yerel yönetimlerin sorumluluklarını hatırlatarak, bilim insanlarının tespitlerini değerlendirme ve uygulamaya koyma üzerine yapılan toplantının öneminin altını çizdi. Yerel yönetimlerle birlikte atılacak adımların takip edileceğini ve bakanlık olarak sürecin destekleneceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Kurum, İzmir Körfezi İçin Yeni Adımların Takipçisi Olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!