G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Bahçeli’nin öldüğü iddiaları yalanlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddiaları hızla yayıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddiaları, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük yankı uyandırdı. MHP Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddiaları sert bir dille yalanladı. Özdemir, “Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın açıklamaları

Ayrıca gazeteci İsmail Saymaz da konu hakkında Halk TV’de önemli açıklamalar yaptı. Saymaz, programda çok sayıda mesaj aldığını ve Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddialarının MHP’li yetkililere sorulduğunu iletti. Saymaz, “Ciddiye alınır düzeyde isimler bana yazdılar. MHP’li yetkililer bana, Bahçeli’nin bu akşam genel başkan yardımcısı Fethi Yıldız’la bir etkinliğe katıldığını ve sağlığının gayet yerinde olduğunu, bu şaiyanın FETÖ’cüler tarafından çıkarılarak dolaşıma sokulduğunu söylediler” ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin öldüğü iddiaları da MHP yetkilileri tarafından yalanlandı.

Bahçeli, sağlıklı ve etkinliklere katılıyor

Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddialarına karşın MHP yetkilileri, Bahçeli’nin bu akşam genel başkan yardımcısı Fethi Yıldız’la bir etkinliğe katıldığını ve sağlığının gayet iyi olduğunu belirtti. Saymaz’ın da aktardığı üzere, Bahçeli’nin ölümüyle ilgili çıkan haberlerin FETÖ’cüler tarafından uydurulmuş olduğu vurgulandı. MHP, sosyal medyada dolaşıma sokulan dezenformasyonla ilgili İçişleri Bakanlığı’na bilgi aktardı ve konuyla ilgili Emniyet Teşkilatı’nın tahkikatını hızlı bir şekilde başlattı.

Sonuç olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddiaları gerçeği yansıtmamakla birlikte, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir infial yarattı. Parti yetkilileri ve gazeteci İsmail Saymaz gibi isimlerin açıklamalarıyla Bahçeli’nin sağlıklı olduğu ve günlük etkinliklerine devam ettiği belirtildi. Bu tür asılsız iddiaların toplumda panik yarattığı ve detaylı araştırma yapmadan paylaşım yapmaktan kaçınılması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’nin öldüğü iddiaları yalanlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!