G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.559,34

IDF, Gazze Şeridi’nde İsrail’e Ait Helikopter Düşmesinde 2 Asker Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IDF, Gazze Şeridi’nde İsrail’e ait bir helikopterin düşmesi sonucu 2 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. Kazanın, ağır yaralı bir askerin tahliyesi için Refah kentine uçan UH-60 Black Hawk tipi helikopterin iniş yaparken meydana geldiği belirtildi. İsrail Savunma Kuvvetleri’ne bağlı helikopterin düşmesi sonucu 37 ve 38 yaşlarındaki iki İsrail askeri ölürken, 7 askerin de yaralandığı bildirildi. Olayın bir kaza olduğu ve helikopterin alçak irtifadayken düştüğü kaydedilirken, helikopterin vurulmadığı belirtildi. Yaralanan askerlerin hastaneye kaldırıldığı ve helikopterin ağır hasar aldığı açıklandı. Kazanın nedenine ilişkin devam eden bir soruşturma bulunuyor.

Gazze Şeridi’nde meydana gelen helikopter kazasında 2 İsrail askerinin hayatını kaybetmesi ve 7 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili olarak, IDF tarafından yapılan açıklamada helikopterin vurulmadığı, kaza sonucu düştüğü ve kazaya ilişkin detaylı bir soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Kazada hayatını kaybeden askerlerin yaşları da açıklanırken, yaralı askerlerin hastaneye kaldırıldığı ve helikopterin ciddi şekilde hasar gördüğü ifade edildi. Soruşturmanın devam ettiği ve olayın detaylarının netlik kazanması için çalışmaların sürdüğü bilgisi verildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze Şeridi’nde gerçekleşen helikopter kazasında 2 askerin ölümü ve 7 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ayrıntılarını paylaştı. Refah kentine uçan bir helikopterin iniş yaparken düşmesi sonucu meydana gelen kazada 37 ve 38 yaşlarındaki iki İsrail askerinin hayatını kaybettiği açıklandı. Olayın kaza sonucu meydana geldiği belirtilirken, helikopterin alçak irtifadayken düştüğü kaydedildi. Yaralanan askerlerin durumu hakkında bilgi verilirken, hastaneye kaldırıldıkları ve helikopterin ağır hasar aldığı belirtildi. Soruşturmanın devam ettiği ve kazanın nedenine ilişkin çalışmaların sürdüğü açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
IDF, Gazze Şeridi’nde İsrail’e Ait Helikopter Düşmesinde 2 Asker Öldü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!