G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.899,52
Petrol74,26
GR. ALTIN2.860,21
BTC2.147.896,28

Nevzat Bahtiyar’dan şaşırtıcı ifade: “Salim Güran beni tehdit etti”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin’in ölümüyle ilgili olarak tutuklanan Nevzat Bahtiyar, sulh ceza hakimliğinde ifade verdi. Bahtiyar, amcası Salim Güran tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Bahtiyar, Salim Güran’ın kendisine “Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm.” dediğini söyledi. Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan Narin’in soruşturması devam ediyor. Kadın avukat, davayı devam ettiremeyeceğini açıkladı.

Nevzat Bahtiyar ifadesinde, Narin’in cesedini dere kenarına bıraktığını ve üzerine taş koyduğunu belirtti. Bahtiyar, Salim Güran’ın tehditlerine boyun eğdiğini ve onun emriyle cesedi sakladığını iddia etti. Olay günü Narin’in cesedini kendi evinde çuvala yerleştirdiğini söyleyen Bahtiyar, Salim Güran’ın arama sırasında tedirgin olduğunu fark ettiğini anlattı. Bahtiyar, önceki arama kayıtlarını silerek pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği kararında, Nevzat Bahtiyar’ın kısmen suçunu itiraf ettiği ancak bazı sorulara cevap vermediği belirtildi. Kararda, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin ve Anayasa’nın kuvvetli suç şüphelerini gerektirdiği ve tutuklamanın ölçülü olduğu vurgulandı. Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın tutuklanmasıyla birlikte 23 şüphelinin işlemleri sürüyor. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylar ve deliller üzerinde çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevzat Bahtiyar’dan şaşırtıcı ifade: “Salim Güran beni tehdit etti”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!