G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

iOS 18 Güncellemesi Yayında! Hangi iPhone Modelleri Alacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple tarafından dün akşam düzenlenen etkinlikte, iPhone 16 modelleri tanıtıldı ve tanıtım etkinliğinin ardından iOS 18 güncellemesi de kullanıma sunuldu. iPhone’ların yeni işletim sistemi olan iOS 18, yapay zeka özellikleri ve özelleştirme seçenekleriyle birlikte geliyor. Bu güncellemeyi alacak iPhone modelleri arasında iPhone SE (2. nesil ve daha yeni modeller), iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 yer alıyor.

iOS 18 güncellemesi ile birlikte iPhone X ve iPhone 8 modellerinin güncelleme desteği sona erdi. Bu cihazlar artık güncellemelerini güvenlik yamaları hariç almayacak. Yani en yeni özelliklerden ve güncellemelerden faydalanmak isteyen iPhone kullanıcıları, listede bulunan modellerden herhangi birine geçiş yapmak zorunda kalacaklar. Eski modeller artık Apple’ın sunduğu en son teknolojik özellikleri desteklemeyeceği için güncel kalmanın yolu, yeni bir cihaz almaktan geçecek.

iOS 18 güncellemesiyle birlikte iPhone kullanıcıları, işletim sistemlerini daha hızlı ve kullanıcı dostu hale getirecek birçok yeni özellik ve iyileştirme ile karşılaşacaklar. Yapay zeka destekli özellikler sayesinde cihazlar daha akıllı hale gelirken, özelleştirme seçenekleri de kullanıcıların kişiselleştirme ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güncellendi.

Apple’ın her yıl düzenlediği etkinliklerde tanıttığı yeni ürünleri ve güncellemeleri takip etmek, teknoloji tutkunları için heyecan verici bir deneyim olmaya devam ediyor. iPhone serisinin yeni modelleriyle birlikte iOS işletim sisteminin de güncellenmesi, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. iOS 18 güncellemesini alacak olan iPhone modellerinin listesi açıklandıktan sonra, merakla beklenen yeni özellikler ve performans iyileştirmeleriyle birlikte iPhone kullanıcılarına sunuldu. Bu sayede, iPhone kullanıcıları daha güçlü ve verimli bir işletim sistemi deneyimi yaşayacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
iOS 18 Güncellemesi Yayında! Hangi iPhone Modelleri Alacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!