G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Trump ve Harris Münazarasına Hazır mısınız?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’da seçim maratonu devam ederken, başkan adayları Kamala Harris ve Donald Trump arasındaki münazara büyük bir heyecanla bekleniyor. Trump’ın yerine Kamala Harris’in aday olmasının ardından dengeler değişmeye başladı. Trump, başına gelen suikast olayından sonra oy oranlarını artırmaya başladı. Ancak Biden’ın çekilmesi ve Kamala Harris’in aday olması, Trump’ın ivmesini durdurdu. Şimdi ise Kamala Harris ve Trump, Philadelphia’da bulunan Türkiye saatiyle sabah saat 04.00’te gerçekleşecek olan münazarada karşı karşıya gelecek.

Münazara 1 buçuk saat sürecek ve salonda izleyici bulunmayacak. Konuşma sırası olmayan adayın mikrofonu kapatılacak ve böylece konuşan adayın sözü kesilmeyecek. Her iki adaya da soruları cevaplamak için 2’şer dakika süre verilecek. Adaylara not kağıdı, kalem ve su verilecek. Parti yetkilileri her iki adaylarından da endişeli. Cumhuriyetçiler, Trump’ın konuşmalarını keserek dikkati dağıtmasından endişe ederken, Demokratlar ise Kamala Harris’in tartışmalı açıklamalarından hoşnut değil.

Kamala Harris, haziran ayındaki münazarada kötü performans gösteren Başkan Biden’ın çekilmesi üzerine partinin adayı olarak belirlendi. Münazara öncesinde, Filistinli grupların, Philadelphia Belediye binası önünde, her iki adayı da İsrail’e desteklerinden dolayı protesto etmeleri bekleniyor. Münazara, Türkiye saatiyle sabah 04.00’te başlayacak ve milyonlarca izleyici tarafından takip edilmesi bekleniyor. Sonuçlar ise Amerika’da seçim maratonunda heyecanı daha da artıracak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump ve Harris Münazarasına Hazır mısınız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!