G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Brisbane’de Bebeğin Üzerine Sıcak Kahve Döken Şüpheli Aranıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avustralya’nın Queensland eyaletinde bulunan Brisbane kentinde bir piknik sırasında gerçekleşen korkunç saldırı ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Olay, bir ailenin parkta piknik yaparken başlarına gelen kabus gibi bir olayla sarsıldığı anları konu alıyor. Piknik yapan ailenin yanına yaklaşan bir şüpheli, pusetteki 9 aylık bebeğin üzerine sıcak kahve döktü. İnsanlık dışı bu saldırı sonrasında saldırganın henüz yakalanamamış olması, toplumda büyük endişe yaratmış durumda.

Saldırı, Brisbane kentinde bulunan bir parkta gerçekleşti. Aile, sakin bir gün geçirmek için parka gelmişti. Ancak saldırganın ani ve planlı saldırısı, ailenin kâbusu olmuş durumda. Kimliği belirlenemeyen şahıs, pusetteki masum bebeğin üzerine sıcak kahve dökerek ciddi yanıklara neden oldu. Ardından hızla kaçan saldırganın 33 yaşında olduğu ve olaydan sonra ülkeyi terk ettiği tespit edildi.

Yaşanan bu dehşet verici olay sonrasında Queensland polisi hemen harekete geçti. Saldırganın kimliğini belirleyen polis ekipleri, olayı soruşturarak saldırganın kaçış rotasını belirlemeye çalıştı. Polis Müfettişi Paul Dalton, olayın karmaşıklığı ve korkunçluğu hakkında açıklamalarda bulunarak halkı tedirgin etti. Saldırganın 2019 yılından beri Avustralya’ya seyahat ettiği ve çeşitli eyaletlerde ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili gelişmeler sürerken, saldırıya uğrayan ailenin yaşadığı travma ve bebeğin ciddi anlamda yaralanması yardımseverleri harekete geçirdi. Aile, bebeğin deri nakline ihtiyaç duyabileceğini belirtirken, yardımsever vatandaşlar ve kuruluşlar da seferber oldu. Bebek için açılan yardım kampanyası kısa sürede 100 bin doların üzerinde bağış topladı.

Yaşanan dehşet verici olay, Avustralya genelinde büyük infial yarattı. Saldırganın hala yakalanamamış olması toplumda endişe ve korkuya neden olurken, emniyet birimleri ve yetkililer saldırganın yakalanması için titiz bir çalışma yürütüyor. Herkes, bebeğin acil bir şekilde sağlığına kavuşmasını ve saldırganın adalete teslim edilmesini bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Brisbane’de Bebeğin Üzerine Sıcak Kahve Döken Şüpheli Aranıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!