G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Taksi Şoförüne Makaslı Saldırı: ‘Doktor, 2 Santim Daha Girseydi Yoğun Bakıma Alacaktık’ Dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde bir taksi şoförü olan Serkan Aksakallı ile bir yolcu olan M.D. arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında M.D, Aksakallı’nın sırtına bir makasla saldırarak yaraladı. Olayın ardından Aksakallı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tartışmanın ayrıntılarını açıklayan Aksakallı, olayın nasıl geliştiğini anlattı. Bir çay ocağının önünde bulunan Aksakallı, bir vatandaşın kendisine “Boş musun?” diye sorduğunu ve bu soruya hayır cevabı verdiğini söyledi. Ardından içeri girdiği sırada tansiyonunun düştüğünü ve evine yemek yemek için gitmek üzere olduğunu belirtti. Bu esnada M.D. ile yeniden karşılaştığını ve kendisine küfretmeye başlayınca tartışmanın başladığını ifade etti. Aksakallı, yerde yatırıldığını ve saldırganın makasla kendisine saldırdığını dile getirdi.

Olayın ardından Aksakallı, emniyete giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Ayrıca başka taksicilerin öldürülmesiyle ilgili endişelerini dile getirerek devletten çözüm bulmasını istedi. Yaralanma durumu hakkında da doktorun “2 santim daha girseydi yoğun bakım gerekecekti” dediğini söyledi.

M.D. ise gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde meydana gelmiş olup, adli süreç devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taksi Şoförüne Makaslı Saldırı: ‘Doktor, 2 Santim Daha Girseydi Yoğun Bakıma Alacaktık’ Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!