G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Dem Parti’de Değişim: Pervin Buldan Siyaseti Bırakıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısını temsil eden partilerin sonuncusu olan DEM Parti de değişim rüzgarına ayak uydurdu. HDP’nin Eş Genel Başkanı olan Pervin Buldan, partinin kapatılma davası süreci devam etmesi nedeniyle siyaset arenasından silinmeye başladı.

Artı TV’nin YouTube kanalına katılan Buldan, milletvekilliği süresinin dolmasının ardından aktif siyasetten çekileceğini belirtti.

Pervin Buldan, “Siyasette son dönemim. Milletvekilliğim bittikten sonra ben de siyaseti bırakacağım. Hiçbir şekilde siyasetin yanından, köşesinden, bucağından geçmeyeceğim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mücadele sadece siyasetle sınırlı kalmayacağını belirten Buldan, farklı alanlarda mücadele etmeyi sürdüreceğini vurgulayarak, “Mücadele etmek farklı bir şey. Mücadele milletvekilliğinden ibaret değil. Mücadele etmenin farklı yönleri, farklı alanları var.

Bir yerinden tutarız. Bu mücadeleyi bırakmak bize yakışmaz elbette ama siyasi arenada değil. Onun dışında farklı mecralarda bir sürü alan var.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dem Parti’de Değişim: Pervin Buldan Siyaseti Bırakıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!