G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.148.462,75

ABD Başkanı Biden: “Hamas Liderleri Bu Suçların Bedelini Ödeyecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından rehin alınan Carmel Gat, Eden Yerushalmi, Hersh Goldberg-Polin, Alexander Lobanov, Almog Sarusi ve Başçavuş Ori Danino adlı 6 kişinin cesedine ulaştı. Cesetlerin kimlikleri açıklandığında ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı, cesedine ulaşılan Hersh Goldberg-Polin’in ABD vatandaşı olduğunu belirtti. Biden mesajında, Hersh’in İsrail’de barış için düzenlenen bir müzik festivaline katılırken vahşice saldırıya uğradığını ve Hamas’ın bu acımasız teröristleri tarafından öldürüldüğünü dile getirdi.

Biden, yaşanan olay karşısında yıkıldığını ve öfkelendiğini ifade etti. Hersh’in henüz 23 yaşındayken dünyayı gezmeyi planladığını ve ebeveynlerinin oğullarını cesur, bilge ve kararlı davranışlarıyla tanımladığını belirtti. ABD Başkanı, Hersh ve diğer rehinelerin ailelerine büyük saygı duyduğunu ve onların yaşadığı derin kederi tarif edemediğini dile getirdi. Yapılan vahşi saldırının bir trajedi olduğunu ve kınanacak bir durum olduğunu vurguladı. Biden, Hamas liderlerinin bu suçların bedelini ödeyeceğini belirtti ve kalan rehinelerin serbest bırakılması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, vahşetin kurbanlarından birinin Amerikan vatandaşı Hersh Goldberg-Polin olduğunu belirterek, Hamas liderlerinin bu suçların bedelini ödeyeceğini vurguladı. Cesetlerin identifiye edilmesinin ardından ABD Başkanı Biden, sosyal platformda yayınladığı başsağlığı mesajında kederini dile getirdi ve acımasız terör eylemlerini lanetledi. Hamas tarafından gerçekleştirilen rehin alma ve öldürme olayı tüm dünyada büyük üzüntü yarattı. Biden, Hersh’in ailesine ve diğer rehinelerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, Hamas liderlerinin suçlarının hesabını vereceğini belirtti ve kalan rehinelerin serbest bırakılması için çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi. Geçmişte barış ve huzur için adımlar atmak isteyen Hersh’in vahşice öldürülmesi tüm insanlığı derinden üzdü. Biden, kederini ve öfkesini dile getirirken Hamas’ı lanetledi ve benzer suç işleyen diğer teröristlerin de cezalandırılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD Başkanı Biden: “Hamas Liderleri Bu Suçların Bedelini Ödeyecek”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!