G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,04
CNY4,84
GBP45,64
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol72,97
GR. ALTIN2.885,79
BTC2.175.877,74

Telegram’ın Sahibi Pavel Durov, Paris’te Mahkemeye Çıkarılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rus asıllı milyarder Pavel Durov, Telegram’ın kurucusu ve sahibi olarak bilinmektedir. Durov, Fransa’da bugün sona erecek olan gözaltı sürecinin ardından bugün Paris’in başkentinde mahkemeye çıkarılacak. Fransa’nın siber suçlar birimi tarafından başlatılan soruşturma kapsamında adı açıklanmayan bir kişiye yönelik çocuk istismarı, uyuşturucu kaçakçılığı, dolandırıcılık, yasa dışı işlemlere izin veren çevrim içi bir platform işletmek ve kara para aklama gibi suçlamalarla karşı karşıya kalan Durov’un, mahkemede kaderi belirlenecek.

Soruşturma kapsamında Durov’un Telegram platformundaki aşırılık yanlısı ve suç içeren içerikleri engelleyememekle ilgili 12 suç şüphesiyle soruşturulduğu belirtiliyor. Gözaltı sürecinin ardından karara bağlanacak olan mahkemede Durov hakkında suç duyurusunda bulunulup bulunmayacağına ve gözaltında tutulup tutulmayacağına dair karar verilecek. Söz konusu soruşturmanın detaylarına yakın kaynaklar tarafından aktarılmış olup, Durov’un durumu mahkeme sürecinde netlik kazanacak.

Pavel Durov’un, Fransa’nın başkenti Paris’te bugün mahkemeye çıkarılacak olması, telegram platformunun geleceği ve Durov’un kendi kişisel durumu açısından büyük önem taşıyor. Fransa’da üzerine atılan suçlamaların ciddi olması ve soruşturmanın detaylarının dikkatle incelenmesi gereken bir süreç olduğu düşünülüyor. Durov’un mahkemedeki savunması ve alınacak kararlar, hem kendisi hem de Telegram platformu üzerinde etkili olabilir.

Mahkeme sürecinin ardından Pavel Durov’un geleceği netlik kazanacak ve Fransa’daki hukuki süreç sona erecek. Çocuk istismarı, uyuşturucu kaçakçılığı, dolandırıcılık gibi ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalan Durov’un, mahkemedeki tutumu ve savunması büyük önem taşıyor. Telegram platformunun geleceğine yönelik de bu süreçte alınacak kararlar belirleyici olabilir. Sonuç olarak, Rus asıllı milyarder Pavel Durov’un Fransa’daki mahkeme süreci ve alınacak kararlar önemli bir gelişme olarak takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Telegram’ın Sahibi Pavel Durov, Paris’te Mahkemeye Çıkarılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!