G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

İsrail, On binlerce silah için dev ihale açıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Savunma Bakanlığı, askerler için on binlerce silah satın alma talimatı verdi. Bu büyük ihalenin İsrail’in silah satın almak için gerçekleştirdiği en büyük ihale olacağı belirtilmiştir. ABD’nin de silah satın alımına devam edeceği aktarılmıştır.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye yönelik saldırılarında ABD’den büyük askeri destek almaktadır. ABD Başkanı Biden, 2023’te Yahudi bayramı Hanuka vesilesiyle düzenlenen kutlamada, İsrail’in Hamas’tan kurtuluncaya kadar askeri destek alacağını belirtmiştir.

Eyal Zamir’in, Bakanlığın Tedarik Direktörüne verdiği talimat ile İsrailli şirketlerden yapılan en büyük ihale gerçekleştirilecek ve milyonlarca şekellik ihalenin Savunma Bakanlığının silah stoğunu yenileme ihtiyacını karşılamayı hedeflediği açıklanmıştır.

Bu ihalenin İsrailli şirketlerden yapılan en büyük ihale olduğu vurgulanmıştır. Bu gelişmelerin ardından ABD’den de silah alımının devam edeceği açıklanmıştır. Bu durum, İsrail’in askeri gücünü yenilemeye yönelik atılan önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail, On binlerce silah için dev ihale açıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!