G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,03
CNY4,85
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST10.054,53
Petrol74,81
GR. ALTIN2.890,15
BTC2.170.920,76

Kerem Aktürkoğlu’nun Kaptanlığı Alındı: İşte Nedeni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys mağlubiyetinden sonra yaşadığı sıkıntılarla uğraşırken Kerem Aktürkoğlu’nun kaptanlık bandının alınmasıyla yeni bir gündem oluştu. İsviçre deplasmanında Muslera’nın sakatlanmasının ardından bandı Icardi’ye vermeleri ve sonrasında Berkan’a devretmeleri sırasında Kerem sahadaydı. Bu süreçte sosyal medyada “Kaptanlığı alındı” şeklinde söylentiler yayıldı ve bunun doğru olduğu Kerem’in açıklamalarıyla doğrulandı.

Kerem Aktürkoğlu, “Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu ünvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da yine gerektiği her an saha için saha dışı inisiyatif alacağım.” şeklinde konuşarak reaksiyonunu dile getirdi. Konya maçı sonrası kullandığı “Bir gün biz de konuşuruz.” ifadesi ise yönetimi rahatsız etti ve bu durum “Galatasaray kaptanına yakışmadığı” şeklinde bir algı oluşturduğundan Kerem’in kaptanlığı alındı.

Dursun Özbek’in basın toplantısında gelen soru üzerine, Kerem Aktürkoğlu’nun kaptanlığının neden alındığına ilişkin açıklama geldi. Özbek, transfer sezonunun devam ettiğini ve kulüp yapısının her sezon değiştiğini belirterek, yeni transferlerin gelip gidebileceğini ve bu süreçte kaptanlık değişiklikleri yaşanabileceğine dikkat çekti. Her Galatasaray forması giyen futbolcunun formanın değerini bilerek sahada kaptan gibi hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Özbek, takımın yapısının henüz oturmadığını ve tartışmaların transfer sezonunun devam etmesinden kaynaklandığını belirtti.

Öte yandan, Kerem Aktürkoğlu’nun kaptanlığının alınması kararının ardından takım içinde nasıl bir dinamik oluşacağı ve yeni kaptanın kim olacağı da merak konusu oldu. Galatasaray, sezon başındaki sıkıntıların üstesinden gelmek ve takım içindeki dengeyi sağlamak adına yeni bir sürece girecek gibi görünüyor. Taraftarlar da bu gelişmeleri yakından takip ediyor ve takımlarının yeni kaptanına destek olacaklarını belirtiyor. Araştırmalar devam ederken, Galatasaray yönetiminin aldığı bu kararın uzun vadede nasıl etkiler doğuracağı da merak konusu olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kerem Aktürkoğlu’nun Kaptanlığı Alındı: İşte Nedeni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!