G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,12
CNY4,85
GBP45,75
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,27
GR. ALTIN2.909,26
BTC2.178.985,33

Malatyada TIR ve Kamyon Çarpıştı: Bir Ölü, Bir Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında T.Ç. yönetimindeki bir TIR ile Hasan İşgörür’ün kullandığı kamyon çarpıştı. Kazanın hemen ardından bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kamyon şoförü Hasan İşgörür sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak yapılan kontrolde İşgörür’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı TIR şoförü ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hasan İşgörür’ün cenazesi ise otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaza sonucunda meydana gelen trafik yoğunluğu nedeniyle kapatılan Malatya-Gölbaşı kara yolu, bir süre sonra tek yönlü olarak ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kaza sonrasında ise yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kazaya karışan araçların plakaları, sürücü isimleri ve kaza saati gibi detaylar ise yetkililer tarafından incelenmeye devam ediyor. Kamyon şoförü Hasan İşgörür’ün hayatını kaybetmesi ise bölgede üzüntüye neden oldu. Kazada yaralanan TIR şoförü T.Ç.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza sonrasında Malatya-Gölbaşı kara yolunda yaşanan ulaşım sorunları ise yetkililer tarafından yakından takip ediliyor. Trafiğin normale dönmesi için ekiplerin çalışmaları sürüyor. Trafik kazalarının arttığı bu dönemde sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatyada TIR ve Kamyon Çarpıştı: Bir Ölü, Bir Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!