G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,89
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,88
BTC2.190.069,38

Hamas, İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Durdurmak İçin BM ve Uluslararası Topluma Çağrıda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamas, 21 Ağustos Terör Kurbanlarını Anma Uluslararası Günü kapsamında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, Birleşmiş Milletler ve uluslararası topluma İsrail terörünü durdurma çağrısı yaptı. Hamas’ın açıklamasında, Filistin halkının 70 yıldan fazla süredir sistematik terörün kurbanı olduğu ve Gazze’de insani yaşam unsurlarından mahrum bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada BM ve ülkelerin terör kurbanlarını anma günü etkinliklerine vurgu yapılarak, Filistin halkının soykırıma ve katliamlara maruz kaldığına dikkat çekildi. Hamas, Filistin halkının meşru hakları ve toprağı konusunda insaflı davranılmasını talep ederken, işgalci siyonist oluşumun terör ve saldırganlığına son verilmesi çağrısında bulundu.

Hamas, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak için uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı. Filistin halkının uzun yıllardır sistematik terör ve soykırıma maruz kaldığı vurgulandı. Hamas, haksız işgale ve saldırganlığa son verilmesi çağrısında bulunarak topraklarının işgalden kurtarılmasını istedi.

Hamas’ın açıklamasında, Filistin halkının uzun yıllardır sistematik bir şekilde teröre maruz kaldığı ve insani yaşam unsurlarından yoksun bırakıldığı belirtildi. BM ve ülkelerin terör kurbanlarını anma günü etkinliklerine dikkat çekilerek, Filistin halkının soykırıma ve katliamlara maruz kaldığına vurgu yapıldı. Hamas, İsrail’in saldırganlığına ve toprak işgaline son verilmesi çağrısında bulundu.

Hamas, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınayarak uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı. Filistin halkının meşru hakları ve toprağı konusunda adaletli davranılmasını talep eden Hamas, işgalci siyonist oluşumun terör ve saldırganlığına son verilmesi gerektiğini vurguladı. Hamas, Filistin topraklarının haksız işgalinin sona erdirilmesi çağrısında bulundu.

Hamas’ın açıklamasında, BM ve uluslararası topluma İsrail terörünü durdurma çağrısı yapıldı. Filistin halkının uzun yıllardır terör ve soykırıma maruz kaldığı belirtilerek, Gazze’de insani yaşam unsurlarından yoksun bırakıldığına dikkat çekildi. Hamas, uluslararası toplumdan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına son vermesi için yardım istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hamas, İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Durdurmak İçin BM ve Uluslararası Topluma Çağrıda Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!