G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,09
CNY4,85
GBP45,74
EURO/USD1,11
BIST10.061,98
Petrol74,86
GR. ALTIN2.885,79
BTC2.172.139,46

Döşemealtı Belediye Başkanının Makam Odasındaki Eşyalar Haczedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın CHP’li Döşemealtı Belediyesi, 100 milyon liraya yaklaşan borç nedeniyle haciz şoku yaşadı. Belediye, 70 milyon lira karşılığında hizmet aldığı bir firmaya olan borcunu ödememesi üzerine alacaklı firma icra dairesine başvurdu. İcra dairesi, borç karşılığı Belediye Başkanı Menderes Dal’ın makam odasındaki eşyaların haczedilmesine karar verdi. Bunun üzerine alacaklı firma avukatları ve icra memurları ile birlikte belediye binasına girdi.

Makam odasındaki eşyaların haczedilmesi sırasında Döşemealtı Belediye Başkanı Dal ile görüşen avukatlar, borcu ödeyecek durumda olunmadığını ve ödeme planı sunulmadığını belirtti. Haciz işlemi sonucunda başkanın makam odasındaki eşyalar paketlenerek kamyonla yediemin deposuna götürüldü. Alacaklı firma avukatları, toplam borcun 100 milyon lira olduğunu açıkladı.

Belediye başkanı Dal, sosyal medya hesaplarından boşalan makam odasında Döşemealtı kilimi üzerinde poz verdiği fotoğrafı paylaştı. Dal, 4,5 aylık belediye icraatı döneminde şeffaf olduklarını ve bundan sonra da şeffaf olacaklarını belirtti. 1,5 milyar lira borçla devraldıkları belediyede yapılan işlerin semeresini gösterdiğini ifade eden Dal, belediyeye icra getiren çevreleri tanıdıklarını ve halklarına verdikleri sözü yerine getireceklerini vurguladı.

Haciz işlemi sırasında belediyenin şeffaf ve vicdanlı bir şekilde hareket etmeye devam edeceklerini söyleyen Dal, belediye icraatlarının sadece makamda değil sokaklarda ve caddelerde yapıldığını belirtti. Döşemealtı Belediyesi’nin sözlerini yerine getireceğini, halklarına karşı sorumluluklarının farkında olduklarını ve dimdik ayaktayken herkese göstereceklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Döşemealtı Belediye Başkanının Makam Odasındaki Eşyalar Haczedildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!