G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.592,96

Tel Aviv’de Kamyon Patlaması: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tel Aviv’de meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Lod Caddesi’nde gerçekleşti ve polis, patlamanın nedeninin kamyon içinde bulunan bir patlayıcı olduğunu belirtti. Patlamaya maruz kalan kişinin ölümüyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip sevkedildi. Henüz olayın terör saldırısı olup olmadığı netlik kazanmamış olsa da soruşturma devam ediyor. İsrail’in iç istihbarat servisi Shin Bet’in patlama hakkındaki soruşturmaya dahil olmadığı belirtildi.

Tel Aviv’deki patlama sonucu yaşamını yitiren kişi, yerel makamlar ve polis tarafından olay yerine gönderilen ekipler tarafından tespit edildi. Patlamanın nedeni olarak kamyon içinde bulunan bir patlayıcı gösterildi. İlk belirlemelere göre patlama terör saldırısı olabilir ancak bu konuda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Soruşturma devam etmekte ve olayın ayrıntıları araştırılmaktadır.

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de meydana gelen patlama sonucu teyit edilen ölüm vakasıyla ilgili polis, Lod Caddesi’nde gerçekleştiği bilgisini paylaştı. Kamyon içindeki patlayıcı nedeniyle meydana gelen patlama sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Olay yerine hemen çok sayıda polis ekibi sevkedilirken, detaylı bir soruşturma başlatıldı. Patlamanın terör saldırısı olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır ve şu an için emniyet güçleri olayı detaylı bir şekilde incelemektedir.

Tel Aviv’deki patlama olayı, İsrail basınında geniş yankı uyandırdı. Patlamanın yaşandığı yerde çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi bulunmaktadır. Patlayıcı kamyon içindeydi ve olay yerine sevk edilen ekipler, patlamanın nedenini araştırmaya başladı. Henüz patlamanın terör saldırısı olup olmadığı netlik kazanmamış olsa da, soruşturma süreci devam etmektedir.İsrail’in iç istihbarat servisinin konuya dahil olmadığı belirtilirken, polis ve diğer güvenlik birimlerinin soruşturmayı yürüttüğü aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tel Aviv’de Kamyon Patlaması: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!