G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Market Dolasirken Arkada Kaybolan Adamdan 10 Yil Sonra Aciklanan Son!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de Council Bluffs şehrinde bulunan bir süpermarketin kapanmasının ardından 10 yıl boyunca marketteki bir dolabın arkasında çürüyen bir adamın ölümü, sosyal medyada yayılan bir animasyon videosuyla tekrar gündeme geldi. Cesedin, 10 yıl önce kaybolan Larry Ely Murillo-Moncada’ya ait olduğu belirlendi. Murillo-Moncada’nın cesedi, süpermarketin eski raflarını ve soğutucularını boşaltırken işçiler tarafından keşfedildi. Cesedin kimliği, uzun süren otopsi ve DNA testlerinin ardından kesinlik kazandı.

Larry Ely Murillo-Moncada, 28 Kasım 2009’da kaybolduğunda 25 yaşındaydı. O dönemde, polis memurları, Murillo-Moncada’nın kaybolduğu gün bir fırtına olduğunu ve hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolduğunu belirtti. Murillo-Moncada’nın cesedinin süpermarketin soğutucularının arkasına düşmüş olabileceği düşünülüyor. Cesedin bulunmasıyla birlikte olayın detayları, insanların merakını ve sosyal medyada paylaşımı artırdı.

Vaka, sosyal medyada hızla yayılan bir animasyon videosu ile geniş kitlelere ulaştı. Eski bir süpermarketteki bu trajik olay, insanların dikkatini çekerek tartışmalara yol açtı. Yeniden gündeme gelen bu hikaye, insanların korkulu rüyalarını andırmasıyla da ilgi çekici bir hale geldi.

Olayın kapanmasıyla birlikte, Larry Ely Murillo-Moncada’nın ailesi ve yakınları için bir nebze de olsa rahatlama sağlanmış olabilir. Ancak 10 yıl boyunca nerede olduğu bilinmeyen Larry Ely Murillo-Moncada’nın ölümü, trajik bir sonla sonuçlandı. Cesedin bulunmasıyla beraber, olayın detayları adım adım aydınlanarak topluma duyuruldu.

Sonuç olarak, Larry Ely Murillo-Moncada’nın 10 yıl boyunca market dolabının arkasında çürümesi ve ölümü, hem trajik bir hikaye hem de dikkat çeken bir olay olarak değerlendirildi. Kapanan bir süpermarketin eski raflarının boşaltılması sırasında cesedin bulunması, olayın gizemini çözmeye yardımcı oldu. Bu olay, insanlara içinde her an bir tehlike barındıran eski yapıların insan hayatı üzerindeki etkilerini sorgulatmaya yönlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Market Dolasirken Arkada Kaybolan Adamdan 10 Yil Sonra Aciklanan Son!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!