G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

İsrail Askerleri Kaza Sonucu Patlatığı Nöbet Kulübesinde Yaralı Çıkardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamda, askerler kendi nöbet kulübelerini patlatarak bir kadın askeri yaraladı. Gazze, 311 gündür İsrail ordusunun ablukası altında bulunuyor. İsrail ordusu sokaklarda terör estirerek saldırılardan kurtulan sivillere insanlık dışı işkenceler uyguluyor. İsrail askerleri her geçen gün yeni kanlı saldırılar gerçekleştiriyor ve nöbet kulesindeki görüntüler de bunu doğruluyor.

Görüntülerde bir İsrail askeri, nöbet kulübesinde arkadaşlarına “sahte” bir el bombası gösterdiği sanıyor ancak farkında olmadan el bombasının pimini çekerek yere düşürüyor. Bu anın ardından patlama meydana geliyor ve bir kadın asker yaralanıyor. Gazze’deki durum giderek kötüleşirken, İsrail ordusunun zalimce eylemleri de sürüyor.

İsrail’in Gazze’deki katliamına dair ortaya çıkan bu olay, İsrail’in sivillere yönelik saldırgan tavrını bir kez daha ortaya koymuştur. Gazze halkı, uzun süredir İsrail ablukası altında yaşam mücadelesi veriyor ve bu durum uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi bekliyor. İsrail’in masum insanlara karşı işlediği suçlar net bir şekilde ortaya çıkarken, uluslararası camianın bu duruma sessiz kalmaması gerektiği açıktır.

Bu olay, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği zalimane eylemlerin sadece bir örneğidir. İsrail ordusu tarafından gerçekleştirilen bu tür saldırılar ve işkenceler uluslararası hukukun açık ihlalleridir ve bu duruma bir an önce son verilmesi gerekmektedir. Halkların barış içinde yaşamalarını sağlamak için tüm dünya ülkelerinin ortak bir tavır alması ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırgan politikalarına son vermesi gerekmektedir. Bu tür olaylar yaşanan coğrafyalarda barış ve huzurun sağlanması için engeller oluşturmaktadır ve uluslararası toplumun bu konuya duyarlılık göstermesi büyük önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Askerleri Kaza Sonucu Patlatığı Nöbet Kulübesinde Yaralı Çıkardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!