G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,86
GBP45,81
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,32
GR. ALTIN2.918,99
BTC2.192.827,84

Yiğit Bulut’un İzmir’deki Lüks Oteldaki Tatili Sırasında Şaşırtıcı Değişim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ekonomi yönetiminde yer alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından biri olan Yiğit Bulut, İzmir’deki lüks bir otelde görüntülendi. Daha önce “Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyerek gündeme gelen Bulut’un, kilo almış şekilde görülmesi dikkat çekti. Bulut’un son halini görenler, onu tanımakta zorlandı.

Taygun Atilla adlı Patronlar Dünyası’ndan bir gazeteci, aynı otelde bulunan iş insanı Ali Ağaoğlu ile Yiğit Bulut arasında geçen bir konuşmayı köşesine taşıdı. Atilla, tesadüfi bir karşılaşma sonucu gerçekleşen bu konuşmayı detaylarıyla okuyucularına aktardı.

Atilla, Ali Ağaoğlu ile Yiğit Bulut’un karşılıklı hal hatır sorduktan sonra yaptıkları konuşmayı aktardı. Bulut’un, Ağaoğlu’na “Türk-Telekom ve diğerlerinin olduğu gibi tüm görevlere devam” dediği, Ankara’da olduğunu belirttiği ve İzmir’in rüzgarından sıkıldığını dile getirdiği bilgisini paylaştı. İkili, birbirlerinin telefon numaralarını alarak iletişimlerini sürdürmeye karar verdiler.

Yiğit Bulut’un son hali, lüks oteldeki tatilindeki görüntüsüyle birlikte ortaya çıktı. Görüntülerde, kilo almış haldeki Bulut’un tanınmaz hale geldiği ve kendisini tanıyanların şaşkınlıklarını saklayamadığı görüldü.

Sonuç olarak, Türkiye ekonomi yönetiminde yer alan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından biri olan Yiğit Bulut, İzmir’deki lüks otel tatili sırasında kilo almış halde görüntülendi. Patronlar Dünyası’ndan Taygun Atilla’nın aktardığı bilgilere göre, Bulut ve iş insanı Ali Ağaoğlu arasında gerçekleşen tesadüfi karşılaşma sonucu yapılan konuşma da gazeteci tarafından detaylı bir şekilde aktarıldı. Bulut’un, halen Ankara’da olduğunu ve görevlerine devam ettiğini belirttiği konuşmada, İzmir’in rüzgarından sıkıldığını dile getirdiği ortaya çıktı. Bulut’un kilo almış hali ve tanınmaz görüntüsü ise dikkatleri üzerine çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yiğit Bulut’un İzmir’deki Lüks Oteldaki Tatili Sırasında Şaşırtıcı Değişim!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!