G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Süper Lig’de Yeni Sezon Açıldı: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş İlk Haftayı Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 2024-2025 sezonu başladı ve ilk hafta maçları tamamlandı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımlar sezon açılışında galibiyetle ayrıldılar. Haftanın en gollü maçı Kasımpaşa ile Konyaspor arasında oynanırken, toplam 16 gol atıldı. Bu sezon 19 takımın yer aldığı ligde ilk haftayı bay geçen ekip Kayserispor oldu.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, Hatayspor’u Mauro Icardi ve Michy Batshuayi’nin golleriyle mağlup etti. Fenerbahçe ise teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde sezonun ilk maçında Edin Dzeko’nun golüyle galip geldi. Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş ise Samsunspor’u Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın golleriyle deplasmanda yendi. Yeni lig ekipleri Eyüpspor, Göztepe ve Bodrum FK ise sezona puan kaybıyla başladı.

Haftanın sonuçları ise şu şekildeydi: Galatasaray – Hatayspor: 2-1, Kasımpaşa – Konyaspor: 2-3, Antalyaspor – Göztepe: 0-0, Fenerbahçe – Adana Demirspor: 1-0, Sivasspor – Trabzonspor: 0-0, Alanyaspor – Eyüpspor: 1-1, Samsunspor – Beşiktaş: 0-2, Bodrum FK – Gaziantep FK: 0-1, Rizespor – Başakşehir: 1-1.

Puan durumu henüz netleşmemiş olsa da, takımların sezonun ilk haftasındaki performanslarına göre sıralamaları şekillenmeye başladı. 2. haftanın programı da merakla bekleniyor. Süper Lig’in heyecanı, yeni sezonun başlangıcıyla birlikte taraftarlara farklı bir atmosfer sunmaya devam ediyor. Takımların transferlerle güçlendikleri göz önünde bulundurulduğunda, ligde rekabetin daha da artması bekleniyor. futbolseverler, yeni sezonun heyecanını doyasıya yaşamaya hazırlanıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Yeni Sezon Açıldı: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş İlk Haftayı Kazandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!